Cum poate cineva să vă răsplătescă creaţiile
sau munca dacă nu puteţi face dovada că ele vă aparţin?

Fie că sunteţi advertiser, designer, proiectant, arhitect, scriitor, compozitor sau artist, dacă sunteţi autorul unei creaţii originale cu o valoare comercială sau culturală este obligatoriu să vă înregistraţi şi protejaţi munca pentru a avea dreptul de autor ce vă permite să o vindeţi, să o licenţiaţi sau să vă daţi acordul pentru utilizarea ei.

Există mai multe metode, instituționale sau private, prin care persoanele fizice sau juridice își pot atesta în mod clar și verificabil data certă a creațiilor, conceptelor, ideilor, etc devenind astfel subiecții dreptului de autor (copyright) pentru un anumit teritoriu ales (pentru detalii suplimentare contactați-ne):


 
 
 
   
 


Sentinţe ale Înaltei Curţi de Casaţie
şi Justiţie:
- Copyright. Răspundere civilă contractuală
- Plata drepturi de autor - editare
- Copyright album fotografic
- Recunoaşterea drepturi de autor

Plată înregistrare

Vă oferim un sistem de procesare cu cardul simplu de folosit şi sigur care nu necesită înregistrarea prealabilă printr-un mediu de tranzacționare 3D Secure şi o interfață de administrare user friendly. Implementat în parteneriat cu Garanti Bank prin aplicația Mobilpay tranzactia este securizata în condițiile stabilite de banca procesatoare iar după finalizare veți primi un raport cu rezultatul tranzacţiei. Vă rugăm să apelați la Suport clienţi: 021.527.77.27 (Non - Stop) sau on-line oricând aveţi nevoie de ajutor.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!
Nume titular: *
ID Tranzacție: *
Suma: *
Suma va fi convertită automat la cursul oficial BNR din data tranzacției
Detalii: